Hoe kom ik bij mijn webmail

Er zijn 2 manieren om bij u webmail te komen,

1. via uw controlepaneel/
    Open het e-mail menu in het hoofdmenu van het controle paneel, en klik daarna op de button 'webmail'.
  2. rechtstreeks door /webmail achter uw website te tikken bijvoorbeeld:
    http://www.remline.nl/webmail

Log daarna in met uw emailadres en uw wachtwoord.

Letop!. er moet wel eerst een email account zijn aangemaakt alvorens u kunt inloggen.

Belangrijke notitie:

Om in te loggen met U default e-mail adres (control-panel-username@domain.com) , let op, dat U niet aan de webmail toegevoegd; @yourdomain.com. Bijvoorbeeld, als U inlogt op het controle paneel met de naam Gary, gebruik dan alleen Gary om in te loggen op de webmail. Op alle andere accounts dient te worden ingelogd met naamaccount@uwdomein.com.