Email instellen op de Iphone of Ipod Touch

Als dit het eerste email account is op uw iphone klik op Mail, anders kunt u vanuit het Home scherm kiezen voor: Instellingen > E-Mail, Contactacten, agenda's > Voeg account toe.

Kies voor uw email account type:  Anders en klik daarna op Voeg mailaccount toe

Vul de gegevens naam e-mail adres,wachtwoord en omschrijving in en klik op volgende

Vul onderstaande gegevens in bij IMAP

•Server inkomende post
Hostnaam: mail.uwdomeinnaam.extentie
gebruikersnaam: emailadres@uwdomeinnaam.extentie
Wachtwoord: wachtwoord

•Server uitgaande post
Hostnaam: mail.uwdomeinnaam.extentie
gebruikersnaam: emailadres@uwdomeinnaam.extentie
Wachtwoord: wachtwoord

standaard maakt de iphone gebuik van IMAP. Alle mail blijft dan dus op de server staan , let dus op uw Mail Quota