Welke CMS systemen zijn compatibel met php 5.3

Welke CMS Versies zijn Compatible Met PHP5.3

Draait uw site op een oude versie van Joomla, Magento, Drupal of Wordpress? Oude versies van Content-Management-Sytstemen zijn niet compatible met PHP 5.3. U kunt in sommige gevallen een workaround inbouwen zodat een oudere versie wel blijft werken, maar we adviseren de oude CMS up te graden naar een nieuwere versie. De volgende versies draaien probleemloos:

Magento

Magento 1.4 is compatibel met PHP 5.3. Maakt u nog gebruik van versie 1.3? Dan raden wij u aan te upgraden naar 1.4.

Joomla

Joomla 1.5.15 en hoger zijn compatibel met PHP 5.3. Joomla 1.5.14 en lager dienen geüpgrade te worden naar Joomla 1.5.15 of hoger.

Drupal

Drupal versie 6.19 is compatibel met PHP 5.3. U dient dan wel een extra optie op het Service Panel te activeren, namenlijk het vinkje bij 'error_reporting'; E_deprecated.

Wordpress

Wordpress 3.0 en 2.9.x werken met PHP 5.3, maar hiervoor dient u dan wel een extra optie op het Service Panel te activeren, namenlijk het vinkje bij 'error_reporting'; E_deprecated. Maakt u gebruik van een lagere versie van Wordpress maar hoger dan 2.7, dan kunt u deze upgraden naar de laatste versie door in het 'admin menu/dashboard' op Tools -> Upgrade (of Update voor Wordpress 3) te klikken.

Let op!

Bepaalde versies van add-ons/modules kunnen incompatibel zijn met PHP5.3. Kijk altijd of er een recentere versie is dan de versie die u gebruikt en update deze dan zo nodig.